Újdonság, Welness fürdő már Siklóson is!!!

Fürdőnk a csodálatos, természeti szépségéről, történelmi és kulturális gazdagságáról ismert és méltán híres városunk, Siklós legifjabb büszkesége. Tovább »

Apartmanházunk a Thermal fürdők birodalmában várja Önöket.

Oázis apartman Harkány szívében, foglaljon nálunk és élvezze a gondtalan pihenést. Tovább »

Büszkeségünk a felújított Siklósi vár.

A siklósi vár hazánknak fontos történelmi nevezetessége. Erődjének első falait még a 13. szd-ban, 1251 körül rakták le. Az első írásos emlék 1297-ből való és a pécsi káptalanság irattárában megtalálható. Tovább »

Gyógyuljon,pihenjen Harkányban.

A szinte egész világon egyedülálló Harkány város gyógyvize 50-70 méteres mélységekből, átlagosan 62 0C hőmérséklettel tör a felszínre. Tovább »

Siklósi fürdőkomplexum egész évben várja Önöket.

A vízben pihenés, vagy akár úszás, napozás nyújtotta élmény mellett számtalan sportolási lehetőség várja nálunk, röplabdapálya, lábtenisz pálya, homokos focipálya. Tovább »

 

Apartmanházunk

Üdvözöljük honlapunkon!

Az Oázis apartman Harkány üzemeltetőiként, Barcziné Kovács Edina +36-70/635-6625 és Barczi Tamás +36-70/635-5016


Oázis apartman
  • Apartmanházunk Harkány város szívében a strandtól mindössze 200méterre helyezkedik el, szállásunk Téliesített, központi fűtéses apartmanház, a központi busz és taxiállomástól valamint a piac és bazársortól 50méterre az Ady Endre utca 8/b alatt helyezkedik el. A közeli tó közepén egy hangulatos Halász csárda kapott helyet, áprilistól novemberig biztosítja az Önök közvetlen Élő zenés étkeztetését amennyiben maximálisan a pihenésre kívánnak összpontosítani, de természetesen a városban és környékén számos étterem várja Önöket a helyi ízek kavalkádjával, közvetlen szomszédunk a Magyar Csárda.
  • Újdonság a siklósi vár szomszédságában a siklósi welness- fürdő!!!-keresse oldalunk felső szélén a leírást.
  • Apartmanunk kerítéssel körbevett telek kamerával megfigyelt udvari parkolóval, melyben kerti kiülők és grillezés-bográcsozás lehetősége biztosítja a kényelmet minden kedves vendégünk számára. Központi elhelyezkedésű apartmanunk, ezért egész évben kiválóan alkalmas a vendégeink fogadására.Válasszon minket ha nem egy szobában akarja tölteni pihenésre szánt idejét hanem egy kényelmes jól felszerelt apartmanházban ami csak az Önök kényelmét szolgálja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.