Újdonság, Welness fürdő már Siklóson is!!!

Fürdőnk a csodálatos, természeti szépségéről, történelmi és kulturális gazdagságáról ismert és méltán híres városunk, Siklós legifjabb büszkesége. Tovább »

Apartmanházunk a Thermal fürdők birodalmában várja Önöket.

Oázis apartman Harkány szívében, foglaljon nálunk és élvezze a gondtalan pihenést. Tovább »

Büszkeségünk a felújított Siklósi vár.

A siklósi vár hazánknak fontos történelmi nevezetessége. Erődjének első falait még a 13. szd-ban, 1251 körül rakták le. Az első írásos emlék 1297-ből való és a pécsi káptalanság irattárában megtalálható. Tovább »

Gyógyuljon,pihenjen Harkányban.

A szinte egész világon egyedülálló Harkány város gyógyvize 50-70 méteres mélységekből, átlagosan 62 0C hőmérséklettel tör a felszínre. Tovább »

Siklósi fürdőkomplexum egész évben várja Önöket.

A vízben pihenés, vagy akár úszás, napozás nyújtotta élmény mellett számtalan sportolási lehetőség várja nálunk, röplabdapálya, lábtenisz pálya, homokos focipálya. Tovább »

 

Siklós-Gyűd-Villány

Ha fontos Önnek a csendes nyugodt környezet, és a pihenést valóban pihenésre szeretné fordítani nálunk rátalál a teljes nyugalomra, ám mégis karnyújtásnyira van a programokkal és üdülési lehetőségekkel teli városainkhoz. A Siklósi borút mentén a siklósi domboldalban 2 percre a városközponttól helyezkedik el ahol híres borászat-borüzemek találhatóak,  Fontányi borászat, Brunyai családi pince, többek között, itt helyi folyóbor is kapható természetesen az előzetes hangulatos borkóstolás után. Büszkeségünk a Siklósi vár, a török időkből hátramaradt látogatható dzsámi épülete, valamint templomaink, mely közül kihagyhatatlan látványosság a szerb ortodox templom.

Máriagyűdi templomunk híres zarándokhely.

Élvezze egész évben a csendes kisváros szépségeit valamint a természeti adottságaiból adódó kedvező éghajlatát, gyógyfürdő mikroklímáját és a mediterrán klímához tartozó sok napsütést. http://www.siklos.net

A nagyharsányi szoborpark szintén várja a kisebb túrára vágyókat.

A mediterrán jellegű klíma biztosítja a kiváló és minőségi borok termelését. A Villányi borvidék, melyen Magyarország első Borút-ja vezet végig, szeretettel várja borimádó vendégeit!

Újdonság!!! A Thermal Spa Siklós, a Siklósi vár szomszédságában, egy kimondottan gyermek centrikus és fedett fürdőkomplexum várja az üdülni vágyó vendégeit!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.